high avalability web hosting

Profesional web hosting înseamna

Infrastructură de ultimă generație

Infrastructura este de cea mai înaltă clasă și de ultimă generație: Intel Multiflex Blade Servers, Intel Storage Systems, Cisco routers, high speed SSD disks. Pentru tine: ZERO costuri de infrastructură și de întreținere.
 

Clustered services

High avalability web hosting: un cluster de tip Network Load Balancing care va prelua cererile și le va împărți balansat serverelor, astfel puterea de calcul a serverelor va fi folosită mult mai eficient, și un cluster SQL, de tip High Availability, care îți va asigura serviciile online 99.99% din an.
 

Securitate

Site-ul tău este apărat de instrumente speciale de prevenire a atacurilor. Firewall-ul Dynamic Multilevel Intrusion Prevension System vă va proteja inteligent împotriva atacurilor din internet.
 

Fully managed web hosting

Împreună cu colegii de la xServers însumăm peste 50 de ani de experiență în servicii web hosting și pe internet = profesional web hosting. Îți vom optimiza infrastructura astfel încît să scoți maximum de performanță la un cost afordabil. Îți luăm de pe cap costurile de întreținere a clusterelor, iar tu te concentrezi ca site-ul tău să-ți mărească vînzările.
 

24/7 suport și monitorizare

Nu trebuie să-ți mai faci griji în legătură cu site-ul, noi sîntem mereu atenți ca el să fie online.