Smart Office SharePoint

  • zero investiții în hardware
  • acces securizat
  • integrare cu Microsoft Office
  • integrare cu Exchange 2010
  • 99.9% uptime
SharePoint, document management

SharePoint = eficient document management

O echipă mai eficientă

Sondajele arată că angajații își petrec 20-30% din zi căutînd acte, documente și informații. SharePoint centralizează toate informațiile necesare unui proiect și permite echipei să-și eficientizeze munca. Calendare coordonate, documente organizate, alerte pentru noutățile importante și multe alte elemente de sincronizare a echipei stimulează eficiența și productivitatea.
 

Ai acces la informații oriunde ai fi

Indiferent dacă se află în același birou sau în țări diferite, cu ajutorul Office SharePoint, membrii echipei tale pot lucra împreună la randament maxim.
 

Document management

SharePoint îți oferă numeroase elemente de management al documentelor. Astfel, ai tot timpul acces la ultima versiune a documentelor, poți vedea care au fost modificările față de versiunile anterioare, poți restricționa accesul etc.
 

Ușor de folosit

Interfața familiară și prietenoasă ușurează foarte mult navigarea atît în site-urile SharePoint, cît și între acestea. Folosit alături de celelalte programe Microsoft - Exchange 2010, Microsoft Office, SharePoint le permite membrilor echipei tale să lucreze mult mai ușor și familiar.
 

Soluții pe măsura ta

Dacă îți dorești un grad mai mare de personalizare a aplicației, SharePoint are exact ce-ți trebuie. Procesele și sarcinile specifice companiei tale pot fi integrate în aplicații speciale pentru o utilizare personalizată a SharePoint.
 

Tehnologia nu este un obstacol

Fie că ai nevoie de o configurație cu un singur server sau de una complexă, specialiștii noștri vor implementa sistemul cu un minim de efort și în cel mai scurt timp. Flexibilitatea aplicației îți permite să te apuci de treabă în cel mai scurt timp.