Email Profesional, Web Hosting

Avantajele Smart Microsoft Licensing

Plătești cît folosești

Serviciul Smart Microsoft Licensing este un avantaj flexibil pentru tine. În zilele noastre cînd nevoile și strategiile business-ului se schimbă foarte repede licențele full reprezintă un mare dezvantaj. Astfel dacă vrei să încerci noi strategii sau tehnologii răspunsul corect este Smart Microsoft Licensing. Vei plăti numai ce folosești și numai cît timp îl folosesti. După ce aceste strategii sau tehnologii se vor dovedi bune vei putea lua în considerare licențele full. Dar cînd vei socoti costurile de întreținere și costurile pentru upgrade vei găsi că serviciul nostru mai are o valoare în plus.
 

Ai mereu cea mai nouă versiune

Ai acces la cele mai noi versiuni ale serverelor Microsoft. Noile versiuni te vor ajuta să fii flexibil și vor crește eficiența echipei tale. Licența ta include cele mai noi update-uri și poți fi sigur că folosești programul de care ai nevoie în cele mai bune condiții.
 

Prețuri stabile

Nu trebuie să-ți faci probleme de majorări bruște de prețuri. Microsoft se angajează să modifice prețurile o singură dată pe an, de obicei în ianuarie. Deci poți să-ți faci bugetul pe întregul an fără nici o grijă. Drepturile tale nu se vor schimba pe perioada de licențiere. Poți fi sigur că nu vei avea surprize, condițiile pe care le-ai acceptat la început vor rămîne neschimbate.
 

Costuri de început minime

ZERO investiție inițială pentru că plătești mereu ce consumi. Nu există costuri de start sau plăți în avans, iar tu poți folosi la maxim licența pe care o plătești luna următoare.