hosted Dynamics CRM

  • zero investiții în hardware
  • acces securizat
  • integrare cu Outlook
  • Exchange 2010 Business Class mailbox
  • 99.9% uptime
CRM solution

Avantajele Dynamics CRM

Ai vînzările sub control

Tu stabilești pașii pe care echipa de vînzări trebuie să-i urmeze în relația cu clienții. Workflow-urile îți permit să urmărești activitatea echipei de vînzări și a membrilor săi. În pagina fiecărui client poți verifica evoluția relației, stadiul la care se află aceasta și persoana care se ocupă. Mai mult, în cazul în care o sarcină definită în workflow nu este îndeplinită la timp, aplicația te va anunța prin e-mail de această întîrziere. Toate aceste elemente îți oferă un grad ridicat de control asupra performanțelor companiei tale în ceea ce privește relațiile cu clienții.
 

Vînzări personalizate

Interfața Dynamics CRM te ajută să controlezi cu ușurință relația pe care o dezvolți cu actualii și potențialii clienți. Fiecare informație specifică unui client poate fi accesată cu ușurință, ceea ce înseamnă un demers de vînzare mai personal și mai convingător.
 

Acces la istoricul fiecărui client

În pagina dedicată fiecărui client poți include informațiile pe care le consideri importante pentru compania ta. Stadiul în care se află relația, facturile eliberate și persoanele de contact sunt doar cîteva exemple de elemente pe care le poți include în pagina fiecărui client.
 

O echipă mai eficientă

Dynamics CRM te ajută să evaluezi și să controlezi prestația echipei tale de vînzări. Aplicația iți permite să coordonezi calendarul membrilor echipei și să sincronizezi demersurile acestora, stimulînd astfel productivitatea și eficiența.
 

E gîndit pentru client

Microsoft îți oferă cea mai naturală utilizare a CRM-ului pentru angajații tăi. Dynamics CRM a fost creat astfel încît să fie compatibil cu sistemele existente pentru ca angajații tăi să aibă acces la o interfață familiară. Astfel, costurile de training scad, iar echipa ta va accepta și folosi noul sistem mult mai repede și mai eficient.
 

E gîndit pentru afacerea ta

Dynamics CRM se adaptează nevoilor companiei tale. Această aplicație se schimbă în ritmul în care evoluează afacerea ta. Indiferent dacă ai cîțiva angajați sau cîteva mii, Dynamics CRM poate fi personalizat pentru a fi complet compatibil cu nevoile specifice ale companiei tale. Mai mult, această soluție croită pe măsura ta este și ușor de implementat.
 

Tehnologia nu este un obstacol

Dynamics CRM a fost creat conform standardelor din domeniu și este soluția perfectă pentru automatizarea proceselor de business cu scopul de a reduce costurile și de a crește productivitatea. Un management profesionist, echipe de vînzări mai eficiente, costuri reduse și clienți mulțumiți înseamnă o companie de succes. Dynamics CRM este un instrument esențial pentru atingerea acestui scop.